AW Přikrývka Dacron ® 95 ° 160x200 cm

Produkt AW Přikrývka Dacron ® 95 ° 160x200 cm z kategorie přikrývka od výrobce AW najdete na BeaKids.cz za 1879 Kč. Celý popis 1879 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Řada Dacron ® 95 °.
Díky inovativní technologii výrobního procesu a posílení vláknité struktury DACRON ® 95 ° vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí a odolností vůči vysokým teplotám. Použití Dacron ® polyester vyplně 95 °, je možné vyprat deky a polštáře na 95 ° C a sušit v sušičce, aniž by byla ohrožena mechanická struktura vláken. Díky tomu i přes časté praní při velmi vysokých teplotách, si zachovávají svou jemnost, vzdušnost a tvar po dlouhou dobu užívání, a tudíž splňuje náročná kritéria spokojenosti zákazníků.

Výplně přikrývek poskytují vysoké nadstandardy tepelné izolace, zaručují rovnoměrné ohřívání těla a redukuje výkyvy teplot například v zimním obdodbí.
 
Polyesterová vlákna vyrobená pomocí pokročilé technologie poskytuje dlouhodobé zachování původního tvaru přikrývek a polštářů.
 
Tisíce hnízdeček, které vyplňují polštář s vláknem Dacron ® 95 ° C, se dokonale uspořádají kolem hlavy a krku a zaručují tak přesné a pohodlné nastavení polštáře během celého spánku.
 
Výplň Dacron ® 95 °, je vlákno stočené do malého měkkého hnízdečka, který stejně jako peří může být snadno roztřepáno, což zaručuje zachování původního tvaru a vzdušnosti po celou dobu užívání.

gramáž výplně : 1120 gramů
 
Vlákna Dacron ® 95 ° byly navrženy tak, aby odolávaly seskupování a zplošťování jednotlivých vláken.
 
Každý výrobek obsahuje nášivku značky Advans a má číslovanou značku. Toto jedinečné číslo znamená, že položka byla vyrobena v licenci Advansa v souladu s přísnými standardy kvality.
 
Teplota praní: 95 ° C
 
Látkové složení: 50% polyester, 50% bavlna
 
Barvy: Bílá
 
Výplň polštáře: 100% polyester Dacron ® 95 ° C (korálky)
 
Výplň přikrývky: 100% polyester Dacron ® 95 ° C
 
Vlastnosti výplně: trvalý materiál s neměnným tvarem a hustotou, zachovává si měkkost, vzdušnost a poddajnost po dlouhou dobu používání. Odolnost proti vysokým teplotám - lze prát v pračce na 95 ° C a sušit v sušičce.
Značka: AW Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek