Bavlněný baldachýn + kulaté hnízdo - Vintage bordó

Produkt Bavlněný baldachýn + kulaté hnízdo - Vintage bordó z kategorie závěsy od výrobce Ostatní najdete na BeaKids.cz za 4437 Kč. Celý popis 4437 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Bavlněný baldachýn obsahuje také kulaté hnízdo s volánkem ve stejné barvě. Je nádherný prvek dětského pokojíčku. Dá se použít jako jedinečná dekorace nad postýlku. Kromě toho dokáže vytvořit útulné místo pro hraní. Baldachýn lze jednoduše namontovat na strop. Je dlouhý 260cm, díky čemuž bude volně ležet na zemi a vytvoří tak perfektní skrýš a místo na hraní. Je vyroben ze 100% bavlněné látky s certifikátem Okotex. Na okrajích baldachýnu jsou praktické stužky, které umožňují upevnit baldachýn libovolným způsobem. Díky odnímatelnému okraji se snadno udržuje v čistotě - můžete prát v pračce při 30 stupních.

Uchycení do stropu:

K baldachýnu odesíláme zdarma i uchycení do sádrokartonového stropu (kovový háček + hmoždinka). Jde to opravdu lehce. Osobně testováno, zabralo nám to pár minut.

Kulaté hnízdo s volánkem je součástí baldachýnu. Široké, kulaté a měkké stěny zajistí bezpečnou zábavu pro každé miminko. V kombinaci s baldachýnem vytvoří dokonalé, tiché místo pro hru či odpočinek. Hnízdo má měkkou výplň, která dokonale izoluje od tvrdé a studené podlahy. Vyrobeno ze 100% bavlny s certifikátem Okotex. Je snímatelná, což usnadňuje praní samotného potahu. Vložka podložky je vyrobena z moderního, antialergického, certifikovaného materiálu. Dá se barevně kombinovat is polštářky, mantinely či dekoracemi z naší široké nabídky.

Sada obsahuje:

bavlněný baldachýn
kulatou obruč
uchycení do stropu ( kovový háček, hmoždinka )
kulaté hnízdo

Rozměry :

Délka: 260cm

Průměr obruče: 52cm

Hnízdo s volánkem :

Průměr : 90cm ( +/- 2cm )

Výška : 14cm ( +/- 2cm )

Tloušťka dna: 2cm

Materiál: 100% bavlněná látka s certifikátem Okotex.

Údržba: Prat v pračce při 30 stupních.

Vyrobeno v EU.

Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek