BBL Mušelínová zavinovačka - bambi

Produkt BBL Mušelínová zavinovačka - bambi z kategorie zavinovačky od výrobce BBL najdete na BeaKids.cz za 339 Kč. Celý popis 339 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zavinovačka pro novorozence, je nepostradatelným prvkem výbavičky pro každého novorozence. Dodává jim pocit tepla a bezpečí.

Na zavinovačku byl použitý materiál mušelín a bavlna.

Vnitřní část zavinovačky je vyrobena z kvalitního mušelínového materiálu, který nabízí nejenom bezpečnost, ale také příjemný dotek pro vaše malé dítě.

Venkovní část zavinovačky je vyrobena ze 100% bavlny.

Zavinovačka je vybavena praktickým suchým zipem, který umožňuje snadné a pohodlné zapínání.

Mušelín je lehký a vzdušný materiál, který umožňuje kůži dýchat, což zajišťuje pohodlí a optimální teplotu pro vašeho drobečka. Svým jemným a hebkým povrchem je mušelínová zavinovačka šetrná k citlivé pokožce novorozenců a malých dětí. Je ideální pro použití po koupání, během kojení nebo při spaní.

Je lehká a snadno se skladuje, takže ji můžete vzít s sebou kamkoli, abyste měli vždy k dispozici pohodlný způsob, jak zabalit a obejmout své dítě.

Design zavinovačky s inovativním suchým zipem zajišťuje snadnou manipulaci při přebalování. Bezstarostné a rychlé přebalování se zavinovačkou se suchým zipem. 

Přinášíme vám pohodlí a lehkost v každodenním péči."


Zavinovačka je vyrobena z certifikovaných materiálů určených pro děti a kojence.  

 

Vlastnosti produktu

Rozměry:75 x 75 cm
Materiál:Mušelín
Značka: BBL Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek