Bigjigs Toys Dětský pracovní stůl s nářadím

Produkt Bigjigs Toys Dětský pracovní stůl s nářadím z kategorie dřevěné hračky od výrobce Bigjigs Toys najdete na BeaKids.cz za 1459 Kč. Celý popis 1459 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte vhodnou hračku pro svého malého řemeslníka? Výběrem tohoto dřevěného pracovního stolu udeříte hřebíček na hlavičku :-) Stůl podporuje objevování prostřednictvím hry, rozvíjí koordinaci, jemné motorické dovednosti, zručnost malých dětí a základy fungování nářadí. Je dodáván s pilou, klíčem, kladívkem, šroubovákem, úhelníkem a spoustou matic a šroubů. Navržen v jemných neutrálních barvách, takže bude vypadat nádherně v každém dětském pokoji nebo dětské herně. Vyrobeno z prvotřídního, udržitelného dřeva s certifikací FSC a barveno netoxickými barvami a laky.  

Hlavní vlastnosti:
vyrobeno eticky z udržitelného dřeva s certifikací FSC®
odpovídá současným evropským bezpečnostním normám
inspiruje ke kreativní a představivé hře
podporuje koordinaci rukou a očí
rozvíjí jemnou motoriku

Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council) zaručuje, že dřevo, ze kterého byl produkt vyroben, nebylo vytěženo nelegálně a pochází z lesů obhospodařovaných šetrným či přírodě blízkým způsobem, ve kterém jsou dodržovány přísné environmentální a sociální požadavky. Značka FSC® na výrobku znamená, že svým nákupem pomáháte chránit lesy a podporujete šetrné, odpovědné či přírodě blízké hospodaření, díky kterému jsou naše lesy stabilnější, zdravější, mají přirozenou druhovou skladbu a lépe odolávají negativním následkům klimatických změn.

Rozměry: 40,2x49x25,5 cm
Věk: 2+
Materiál: FSC® dřevo
Ean: 691621830406 Značka: Bigjigs Toys Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek