Bigjigs Toys Dřevěná přepravka matic a šroubů

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná přepravka matic a šroubů z kategorie dřevěné hračky od výrobce Bigjigs Toys najdete na BeaKids.cz za 589 Kč. Celý popis 589 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nechejte své malé řemeslníky, ať se pustí do svého dalšího projektu s robustními dřevěnými maticemi a šrouby. Větší velikost je ideální pro dětské ručičky k uchopení, držení a zkoumání při hře. S řadou různých pastelových barev budou možnosti hraní zajímavé a nekonečné. Hra pomáhá rozvíjet obratnost a koordinaci ruka-oko. Po dokončení práce lze všechny matice a šrouby úhledně uložit do praktické a ekologicky šetrné dřevěné přepravky. Vyrobeno z prvotřídního, udržitelného dřeva s certifikací FSC®. Splňuje aktuální evropské bezpečnostní normy.

Hlavní vlastnosti:
vyrobeno z udržitelného dřeva s certifikací FSC®
pomáhá rozvíjet obratnost a koordinaci
podporuje kreativní a nápadité hraní
přepravka pro snadné skladování a přenášení

Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council) zaručuje, že dřevo, ze kterého byl produkt vyroben, nebylo vytěženo nelegálně a pochází z lesů obhospodařovaných šetrným či přírodě blízkým způsobem, ve kterém jsou dodržovány přísné environmentální a sociální požadavky. Značka FSC® na výrobku znamená, že svým nákupem pomáháte chránit lesy a podporujete šetrné, odpovědné či přírodě blízké hospodaření, díky kterému jsou naše lesy stabilnější, zdravější, mají přirozenou druhovou skladbu a lépe odolávají negativním následkům klimatických změn.

Rozměry: 18x18x6 cm
Věk: 1,5+
Materiál: FSC® dřevo
Ean: 691621830246 Značka: Bigjigs Toys Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek