Bigjigs Toys Dřevěný houpací králíček

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný houpací králíček z kategorie dřevěné hračky od výrobce Bigjigs Toys najdete na BeaKids.cz za 2459 Kč. Celý popis 2459 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Naskočte na roztomilého hopsajícího králíčka, nadšeně Vás pohoupe! Skvěle doplní, rozveselí a zkrášlí každý dětský pokojíček! Houpáním mohou děti zesílit a rozvíjet koordinaci pohybu i rovnováhu. Houpadlo je vybaveno opěradlem s hrazením pro vyšší bezpečnost. Nabízí atraktivní a robustní provedení z odolné překližky ve skandinávských barevných odstínech. Použité dřevo bylo získáno z udržitelně obhospodařovaných lesů. Výrobek vyžaduje montáž, dodáváno s detailním návodem k sestavení.  

Hlavní vlastnosti:

opěradlo s hrazením
robustní a odolné dřevěné provedení
vyrobeno ze 100% FSC® certifikovaného dřeva

Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council) zaručuje, že dřevo, ze kterého byl produkt vyroben, nebylo vytěženo nelegálně a pochází z lesů obhospodařovaných šetrným či přírodě blízkým způsobem, ve kterém jsou dodržovány přísné environmentální a sociální požadavky. Značka FSC® na výrobku znamená, že svým nákupem pomáháte chránit lesy a podporujete šetrné, odpovědné či přírodě blízké hospodaření, díky kterému jsou naše lesy stabilnější, zdravější, mají přirozenou druhovou skladbu a lépe odolávají negativním následkům klimatických změn.

Rozměry: 73,5x47,5x29 cm
Věk: 12m+
Materiál: 100% FSC dřevo
Ean: 691621810415 Značka: Bigjigs Toys Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek