DD Domeček Cherry Tree Hall

Produkt DD Domeček Cherry Tree Hall z kategorie dívky od výrobce DD najdete na BeaKids.cz za 7154 Kč. Celý popis 7154 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte doma! Tento velký dřevěný čtyřpatrový domeček pro panenky se bude vyjímat ve sbírce hraček vašich dětí. Čeká je zábava při hře na role, tento nádherný domek je dost velký pro každého malého lorda nebo lady. Grandiózní dům je plný malovaných detailů v jemné pastelové růžové a modré, najdete zde také motivy květin. Krásná klasická i oblouková okna a růžové dveře jen čekají na otevření. Okenice jsou pohyblivé, děti je mohou na noc zavřít, ráno zase dovnitř pustit světlo. Po otevření přední strany se děti mohou ponořit do světa představivosti. Stěny pokojů jsou dekorovány individuálně, najdete zde dřevěné schodiště s okrasným zábradlím. Šedá tašková střecha s 2 komíny je oddělitelná, odhalí půdu, namísto schodiště na ni vede žebřík. Vysněný dům pro panenky bude speciálním dárkem pro mnoho dětí, můžete si jej také předávat z generace na generaci. 

Hračky s účelem

Všechny hračky firmy Le Toy Van jsou vyrobeny s cílem – aby dlouho vydržely. Designovány s láskou zkušenými řemeslníky za použití etických praktik a udržitelných materiálů, které jsou laskavější k naší planetě.

Hlavní vlastnosti:

  • pro panenky do 15 cm
  • udržitelné FSC dřevo
  • vyrobeno eticky s láskou
  • testováno dle nejpřísnějších standardů
  • malováno netoxickými barvami na bázi vody
  • inspiruje k představivé hře
  • pomáhá s rozvojem kreativity, řeči a koordinace

Vlastnosti produktu

Rozměry balení:98x72,5x12,5 cm
Věk:3+
Materiál:vysoce kvalitní dřevo z udržitelných a obnovitelných zdrojů
Rozměry:66x91x41 cm
Ean: 5060023411509 Značka: DD Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek