Dede Dřevěná 3D mechanické puzzle - Nástěnné hodiny Aero

Produkt Dede Dřevěná 3D mechanické puzzle - Nástěnné hodiny Aero z kategorie dřevěné stavebnice od výrobce Dede najdete na BeaKids.cz za 1799 Kč. Celý popis 1799 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nadešel čas! Stavebnice nástěnných hodin vyrobená z překližky. Sledujte práci gravitace v součinnosti s odhaleným hodinovým strojkem.

Uchvátí Vás zpracováním kyvadla a krokového mechanismu. Hodiny mají pevné ručičky, čas se odečítá z dvojice ciferníků otáčejících se proti směru hodinových ručiček, což prohlubuje výjimečný zážitek z jejich sledování. Zavěšený model horkovzdušného balónu pravidelně v průběhu času pomalu stoupá a každou celou hodinu oznamuje poklesnutím.

Design modelu, inspirovaný průmyslovou revolucí a průkopnictvím letectví, osloví nejen technické, ale i romantické povahy. Hodiny jsou vybaveny mechanismem ladění rovnovážné polohy. Natahování je zajištěno hlavním závažím, plátěným sáčkem (součást balení), do nějž se nasype písek, či sůl. Jemné ladění mechanismu se provádí pomocí závaží na kyvadlech a pomocí dalšího závaží lze regulovat i rychlost poklesu modelu horkovzdušného balónu. Nastavení ciferníků a přesného času se provádí s pomocí mechanické západky. Vybaveno detailním návodem k sestavení.

Hlavní vlastnosti:

  • 320 precizně vyřezaných dílků
  • vysoká obtížnost sestavení
  • oznamování celé hodiny
  • široké možnosti ladění
  • navrženo a vyrobeno na Ukrajině

Vlastnosti produktu

Věk:14+
Materiál:dřevo, látka
Počet dílků:320 ks
Obtížnost:vysoká
Doba sestavení:11 hodin
Rozměry modelu:5x47x16,5 cm
Ean: 4820184121232 Značka: Dede Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek