Den Braven Lepidlo Mamut High Tack tuba 25ml, Bílý

Produkt Den Braven Lepidlo Mamut High Tack tuba 25ml, Bílý z kategorie díln od výrobce Den Braven najdete na BeaKids.cz za 99 Kč. Celý popis 99 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Lepidlo Mamut Glue High tack 25ml

Pro mimořádně odolné lepené spoje již s maximální počáteční pevností. Přilepí i těžké předměty mamutí silou k podkladu, bez nutné fixace lepeného spoje. Pevnost v tahu po vytvrzení až 22 kg/cm2. Nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty. Jedná se o speciální modifikaci MS polymerů, vytvářející po vytvrzení přetíratelný vysokopevnostní a elastický spoj. Není agresívní k podkladům, je ideální pro lepení zrcadel.

Další použití lepidla Mamut Glue High tack

Kdekoliv ve stavebním a strojírenském průmyslu nebo v domácnosti či na zahradě. Lepení vodotěsných spojů ve strojním a automobilovém průmyslu, konstrukčních dílů automobilů, autobusů, karavanů, osobních vagónů - (pohlcuje vibrace). Lepení nerezové oceli, hliníku, mědi, olova, skla, polykarbonátů, PS, PUR, PVC a některých druhů plastů. Lepení konstrukčních vodotěsných spojů ve stavebním průmyslu, lepení betonu, keramických dlaždic, smaltu, zrcadel, dřeva, zdiva, sádrokartonu, desek CETRIS tvořících výplň zábradlí balkónů – certifikováno, apod.

Výhody lepidla Mamut Glue High tack

  • Okamžitá a vynikající přilnavost k podkladu
  • Bez obsahu silikonu, izokyanátů, rozpouštědel a ftalátů
  • Rychle vytvrzující, bez zápachu
  • Trvale pružný, odolný vlhku a vodě (vodotěsný spoj), povětrnostním vlivům
  • Odolný plísním, slané vodě (moře), chlóru, čisticím prostředkům



Bezpečnostní upozornění

GHS02 - hořlavé látky  GHS07 - dráždivé látky

Vlastnosti produktu

Obsah:25 ml
Materiál:MS polymer
Obal:Tuba
Barva:Bílá
Ean: 8595100120083 Značka: Den Braven Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek