Dětská 5dílná sada, 2 auta a nářadí

Produkt Dětská 5dílná sada, 2 auta a nářadí z kategorie malí kutilové od výrobce Stanley Jr. najdete na BeaKids.cz za 839 Kč. Celý popis 839 Kč Ověřit dostupnost

Popis

S touto dětskou sadou nářadí Stanley Jr. můžete postavit vlastní auta! V balení najdete kladivo, šroubovák a dva auta, která si můžete sami sestavit. Všechny naše stavebnice jsou vyrobeny z bezpečných a odolných materiálů, jako je dřevo a netoxický ABS plast, aby si Vaše děti mohli bezpečně a dlouho hrát.
 
Obsah balení:
  • Buldozer
  • Závodní auto
  • Kladivo, šroubovák a ochranné brýle
Vlastnosti a výhody:
  • Povzbuďte kreativitu a představivost Vašeho dítěte s naším skvělým designem, který umožňuje spolupráci mezi rodiči a dětmi.
  • Naše produkty jsou navíc bezpečné a šetrné k životnímu prostředí.
  • Tento konkrétní výrobek je vhodný pro děti od 5 let.

STANLEY Jr®
je značka s více než 170 lety zkušeností v dodávání profesionálního nářadí po celém světě. S ohledem na budoucí generace kutilů jsme vytvořili speciální dětskou řadu. Naše malé nástroje a kreativní projekty rozvíjejí koordinaci ruky a oka, manuální zručnost, schopnost řešit problémy a podporují kreativitu. Rodiče a děti se mohou společně ponořit do světa nástrojů a stavět projekty, na které budou pyšní. Naše kompletní řada nářadí, dřevěných stavebnic a hraček je navržena tak, aby podpořila rozvíjející se mysl a dovednosti vašeho dítěte.
Ean: 7290017511504 Značka: Stanley Jr. Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek