Dětská lampa Boris First Lamp

Produkt Dětská lampa Boris First Lamp z kategorie dětské lampičky od výrobce MR MARIA najdete na BeaKids.cz za 2042 Kč. Celý popis 2042 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám úžasnou designovou LED lampu ve tvaru medvídka Borise v mini velikosti. Designová LED lampa Boris ve tvaru medvídka pochází z holandské dílny Mr Maria.

Lampa je vyrobena z bezpečného a měkkého silikonu a díky teplému světlu působí velmi příjemně. Jeho bezpečnost spočívá v tom, že se nepřehřívá a to znamená, že vašemu hubeňourovi nehrozí riziko popálení.

Lampa je dostupná ve třech velikostech: lampa Boris Mini (10,2 cm), svítí pomocí baterie 3 V, Boris First Lamp (30 cm) svítí po nabití, max. doba nabíjení je 6 hodin a lampa Boris S (36 cm) svítí jen tehdy, když je připojen pomocí síťového kabelu v elektrice.

Lampa Boris může být nedílnou součástí noci v náručí vašeho děťátka a ochrání jeho dětský pokojíček před tmou. Vaše děťátko si ho natolik zamiluje, že bude jeho společníkem na každém kroku. Jen si představte, jak by zpříjemnil království vašeho prcka nebo váš interiér.

Lampa je na baterky, které jsou součástí balení. Jednoduché vypínání lampy je na spodní část medvídka on / off.
Lampa se automaticky vypne po 15 minutách.

Nádherná mini lampa, která okouzlí očka každého dítěte.

Boris se už těší k vám do dětského pokojíčku.

Značka: MR MARIA Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek