Detská lampa Boris S

Produkt Detská lampa Boris S z kategorie dětské lampičky od výrobce MR MARIA najdete na BeaKids.cz za 3947 Kč. Celý popis 3947 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Designová LED lampa Boris pochází z holandské dílny Mr Maria. Lampa je vyrobena z bezpečného a pevného materiálu a díky teplému světlu působí velmi příjemně.

Jeho bezpečnost spočívá v tom, že se nepřehřívá a to znamená, že vašemu hubeňourovi nehrozí riziko popálení. Zajíček ochrání dětský pokojíček před tmou.

Lampa je dostupná ve třech velikostech: lampa Boris Mini (10,2 cm), svítí pomocí baterie 3 V, Boris First Lamp (30 cm) svítí po nabití, max. doba nabíjení je 6 hodin a lampa Boris S (36 cm) svítí jen tehdy, když je připojen pomocí síťového kabelu v elektrice.

Součástí balení je síťový kabel do elektriky a dotykovým tlačítkem umístěným na napájecím kabelu.

Pomocí dotykového tlačítka se lampa jednoduše ovládá. Na tlačidku jsou umístěny tři dotykové tlačítka pomocí kterých lampu zapnete / vypnete nebo zvýšíte nebo snížíte úroveň jasu (k dispozici je šest nastavení jasu).

Lampa Boris není dodávána s dálkovým ovladačem, ale můžete si soupravu Náhradní sady - dálkový ovladač pro lampy MR MARIA doobjednat zde.
Zakoupením dálkového ovladače si lampu doplníte o funkci časovače. Více informací se dočtete v popisu u produktu: Náhradní sada - dálkový ovladač pro lampy MR MARIA.

Čištění lampičky: lampu přetřete vlhkým hadříkem, dbejte nato aby se led části nedostaly do kontaktu s vodou.

Boris se už těší k vašemu hubeňourovi.

Značka: MR MARIA Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek