Dětská lampa Smiley S

Produkt Dětská lampa Smiley S z kategorie dětské lampičky od výrobce MR MARIA najdete na BeaKids.cz za 2696 Kč. Celý popis 2696 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Úžasná lampa Smiley svým vzhledem přinese do pokojíčku úsměv, radost a pozitivní náladu. Není nic krásnějšího než dětský úsměv a ten vašemu děťátku zaručeně vykouzlí tato lampa.

Dětská designová LED lampa ve tvaru usměvavého smajlíka pochází z holandské dílny Mr. Maria. Lampa je vyrobena z bezpečného a pevného materiálu a díky teplému světlu působí velmi příjemně.

Jeho bezpečnost spočívá v tom, že se nepřehřívá a to znamená, že vašemu drobečkovi nehrozí riziko popálení. Lampa ochrání dětský pokojíček před tmou.

Lampa je dostupná ve třech velikostech: Dětská lampa Smiley mini (12 cm), Dětská lampa Smiley S (25 cm), Dětská lampa Smiley XL (45 cm) svítí pouze tehdy, když jsou pomocí síťového kabelu napojeny v elektrice.

Lampa svítí jen pomocí síťového kabelu napojeného v elektrice.

Součástí balení je síťový kabel do elektriky s dotykovým tlačítkem umístěným na napájecím kabelu.

Pomocí dotykového tlačítka se lampa jednoduše ovládá. Na tlačítku jsou umístěna tři dotyková tlačítka pomocí kterých lampu zapnete/vypnete, nebo zvýšíte nebo snížíte úroveň jasu (k dispozici je šest nastavení jasu).

Čištění lampičky: lampu třete vlhkým hadříkem, dbejte na to aby se led části nedostaly do kontaktu s vodou.

Lampa Smiley se už těší k vašemu prckovi.

Značka: MR MARIA Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek