Dětská lampa Snuffy First Lamp

Produkt Dětská lampa Snuffy First Lamp z kategorie dětské lampičky od výrobce MR MARIA najdete na BeaKids.cz za 2042 Kč. Celý popis 2042 Kč 1838 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám designovou LED lampu Snuffy, která okouzlí každou pokojíček. Designová LED lampa Snuffy ve tvaru pejska pochází z holandské dílny Mr Maria.

Lampa je vyrobena z bezpečného a měkkého silikonu a díky teplému světlu působí velmi příjemně. Jeho bezpečnost spočívá v tom, že se nepřehřívá a to znamená, že vašemu hubeňourovi nehrozí riziko popálení.

Lampička může být nedílnou součástí noci v náručí vašeho děťátka a ochrání jeho dětský pokojíček před tmou. Vaše děťátko si ji natolik zamiluje, že lampa se stane jeho společníkem na každém kroku. Jen si představte, jak by zpříjemnil království vašeho prcka nebo váš interiér.

Lampa má výšku 30cm a svítí po nabití, max. doba nabíjení je 6 hodin.

Jednoduché vypínání lampy je na zadní části zajíčka on / off. Po nabití lampa svítí cca 24 hod. Součástí balení je USB nabíjecí kabel.

Na spodní straně lampy je knoflík, kterým se ovládá intenzita svícení. Vaše děťátko si tak může nastavit světlo tak, jak mu to nejvíce vyhovuje.

Čištění lampičky: lampu jemně stlačte aby se povolilo led světélko ze spodní části. Obal lampy lze prát v pračce nebo mýt v myčce nádobí samozřejmě na nízkých teplotách.

Značka: MR MARIA Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek