Dětské zahradní kolečko

Produkt Dětské zahradní kolečko z kategorie malí kutilové od výrobce Stanley Jr. najdete na BeaKids.cz za 1169 Kč. Celý popis 1169 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vylepšete zábavu vašich dětí se zahradním trakařem Stanley Jr. Vyrobený ze dřeva a lehkého plastu, tento trakař je ideální pro hrátky na zahradě a malé samostatné projekty. Děti se zamilují do jeho snadné manipulace a schopnosti převážet cokoli, co potřebují. Trakař Stanley Jr. poskytuje zábavu i v terénu a podporuje zdravou fyzickou aktivitu a rozvoj koordinace.
 
Tento skvělý trakař je nejen zábavný, ale také výukový - pomůže dětem rozvíjet dovednosti a charakter. Přidejte trakař Stanley Jr. do Vašeho zahradního arzenálu a užijte si spoustu zábavy se svými malými zahradníky!
 
Vlastnosti a výhody:
  • Produkt je vhodný pro děti od 3 let věku.

STANLEY Jr®
je značka s více než 170 lety zkušeností v dodávání profesionálního nářadí po celém světě. S ohledem na budoucí generace kutilů jsme vytvořili speciální dětskou řadu. Naše malé nástroje a kreativní projekty rozvíjejí koordinaci ruky a oka, manuální zručnost, schopnost řešit problémy a podporují kreativitu. Rodiče a děti se mohou společně ponořit do světa nástrojů a stavět projekty, na které budou pyšní. Naše kompletní řada nářadí, dřevěných stavebnic a hraček je navržena tak, aby podpořila rozvíjející se mysl a dovednosti vašeho dítěte.
Ean: 7290016261462 Značka: Stanley Jr. Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek