Dětský silikonový talíř PupyHou Barva: Pink (růžová)

Produkt Dětský silikonový talíř PupyHou Barva: Pink (růžová) z kategorie krmení a jídelní sady od výrobce PupyHou najdete na BeaKids.cz za 229 Kč. Celý popis 229 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevování chutí s dětským nádobím, vyrobeným z měkkého silikonu. 

Talíř ve tvaru smajlíku pro malé dobrodruhy nejen podporuje jejich samostatné stravování, ale také jim umožňuje bezpečně objevovat nové chutě ve vlastním tempu. 

Objevování jídla pro malé ručičky je zábavou sama o sobě. Čas oběda nebo svačinky se s našimi výrobky ke krmení stává příjemnou a fascinující zkušeností. Naše nádobí je vyrobeno z měkkého a bezpečného silikonu, čímž se stává praktickým, lehkým a odolným. Díky svým tvarům a zaobleným hranám poskytuje nezbytnou bezpečnost, takže můžeme bez obav nechat dítě jíst samo.

Dětský silikonový talíř PupyHou

Nadpis: Název produktu

PUPYhou představuje designovou značku pro nejmenší, spojující jednoduchý minimalismus, jemné přírodní tóny a pastelové barvy s čistými liniemi. Vytvořte si dokonale sladěnou výbavu pro nejmenší – nabízíme jídelní sady, jídelní židličky, zábrany pro dveře a schody, vaničky a mnoho dalšího, vše v harmonických barevných kombinacích a s nejvyšší kvalitou.

Nadpis: Název produktu

DĚLENÝ TALÍŘEK S PROTISKLUZOVOU PŘÍSAVKOU

Díky přísavkám zůstává nádobí stabilní na hladkém povrchu stolu, podložce či jídelní židličce. Stačí přitlačit a přísavka se pod tlakem okamžitě přilne k povrchu, což zabraňuje pádu ze stolu. Toto nádobí je skvělým společníkem při prvních pokusech s příkrmy a samostatném jídle.

Talířek je navržen tak, aby umožňoval rozdělování různých druhů jídel do tří oddělených částí. Jídlo tak děti více zajímá a mohou zkoumat chutě a vzhled různých pokrmů.

Dětský silikonový talíř PupyHou
Dětský silikonový talíř PupyHou

Nadpis: Název produktu

DALŠÍ INFORMACE

  • nádobí je vyrobeno z prvotřídního a odolného materiálu (odolává prasknutí a trhání, navíc absorbuje pachy a chutě),
  • zcela bezpečný a netoxický materiál (100% potravinářský silikon),
  • pomáhá podporovat motorické schopnosti Vašeho dítěte a jeho koordinaci pohybů,
  • ideální během procesu odstavení dítěte, jelikož byl navržen tak, aby pomohl rodičům v náročné fázi zavádění prvních příkrmů,
  • díky vynikající tepelné izolaci silikonu můžete nádobí bez problémů udržíte v ruce, ačkoli je uvnitř teplé jídlo,
  • vhodné pro ohřívání v mikrovlnné troubě, uchovávání v lednici nebo mrazáku,
  • snadno omyvatelné a odolné vůči skvrnám - stačí umýt ručně teplou vodou, saponátem a důkladně opláchnout, nebo je umýt v myčce nádobí (vyjma příborů s dřevěnou násadou), jsou vhodné do myčky nádobí,
  • vhodné pro děti od 6 měsíců věku,
  • splňují veškeré normy, jsou bez BPA, PVC a ftalátů, a jsou v souladu s EN-71.

TECHNICKÉ PARAMETRY:

DĚLENÝ TALÍŘ:
průměr talíře: 19,5 cm

hloubka talíře: 2 cm

šířka jednotlivých částí: 17 cm, 2x 8,5 cm

Podpořte samostatnost Vašeho dítěte s tímto silikonovým nádobím, které ho naučí jíst bez potřeby držení nebo krmení od jiné osoby. Tento talíř je nejen skvělým dárkem, ale také umožní Vašemu dítěti objevovat nové chutě a rozvíjet své motorické schopnosti. Vyroben z vysoce kvalitního potravinářského silikonu s možností použití v mikrovlnné troubě a možností mýt v myčce na nádobí je toto nádobí ideálním řešením pro rodiče s malými dětmi. Umožněte dětem prozkoumávat nové chutě, a zároveň jim vytvářet příjemné okamžiky spojené s jídlem.

Vlastnosti produktu

Barva:Pink (růžová)
Značka: PupyHou Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek