Dětský úložný koš - Sporák

Produkt Dětský úložný koš - Sporák z kategorie úložné boxy pro děti od výrobce LORENA CANALS najdete na BeaKids.cz za 4003 Kč. Celý popis 4003 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tento dětský úložný koš Sporák nám ukazuje, jak nádherný, útulný a designový může být dětský sporák, který je navíc i úložným místem.

Myslím si, že bychom měli sdílet chvíle radosti a lásky s tímto sporákem v zákoutí našeho domova. Dohromady můžeme vytvořit nekonečné vzpomínky při vaření a sdílení chutných pokrmů. Tato kuchyně není jen místem, kde se vaří či odkládají hračky, ale místem, kde se rodí šťastné chvíle.

A v dětském pokoji, tam, kde se sní, kde se plánují dobrodružství a kde si hrají velcí kuchaři na svém vlastním dětském sporáku. Děti mohou objevovat tajemství kuchařského umění a tvořit své vlastní fantastické recepty, vše v rámci svých malých kuchařských snů. Spolu s dětským sporákem se můžeme stát nejlepšími kuchaři ve městě, kteří spolu vytvářejí zázraky v chutných pokrmech a navíc použít jej jako úložný koš.

Tento sporák na hraní je mnohem víc než jen úložný koš. Obsahuje textilní hrnec na vaření - vyrobený ze šňůrek RugCycled a bavlněnou pečící chňapku v dětské velikosti.

Rozměry: 30 x 33 x 26 cm

Materiál: 72% polyesterová vlákna z recyklovaného materiálu, 28% bavlna

Značka: LORENA CANALS Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek