Eka Pohovka KARO, 150 cm Látka Velutto: Velutto 01 - Krémová, Nohy: Přírodní

Produkt Eka Pohovka KARO, 150 cm Látka Velutto: Velutto 01 - Krémová, Nohy: Přírodní z kategorie pohovky od výrobce Eka najdete na BeaKids.cz za 7329 Kč. Celý popis 7329 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pohovka KARO je moderní a pohodlná volba pro každou obývací místnost nebo kancelář. Tato moderní kráska zaujme svým minimalistickým designem a kvalitním zpracováním, které se postará o Vaše dokonalé pohodlí.

Pohovka je navržena s důrazem na komfort a odpočinek. Její měkké polstrování Vás zahalí do náruče pohody. Díky tomu si můžete užít svůj oblíbený film, přečíst si knihu, nebo si jednoduše jen užít klidný odpočinek.

Pohovka KARO je vyrobena z kvalitních materiálů, což zaručuje její dlouhou životnost. Nejenže se budete moci těšit z vysoké kvality, ale díky svému modernímu designu bude tato pohovka také skvělým doplňkem do Vaší obývací místnosti či jiné místnosti.

Je k dispozici v několika barevných provedeních, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe zapadne do Vašeho interiéru. 

Kdo říká, že menší prostor znamená menší pohodlí? S pohovkou KARO se vám podaří překonat omezení malých místností, je navržena s ohledem na úsporu prostoru. Přestože je menší, KARO nijak nešetří na pohodlí a stylu. Pohovka přináší útulný a moderní pocit, který může zdokonalit jakoukoliv místnost.

Ať už si ji pořídíte do obývacího pokoje, pracovny nebo jiné místnosti, pohovka KARO bude vždy krásnou a funkční volbou. Nechte se unést krásou a kvalitou pohovky KARO která přináší nejen pohodlí, ale také dlouhotrvající spokojenost.


DETAILNÍ POPIS PRODUKTU:

VZHLED A MATERIÁL POHOVKY:

Provedení: Pohovka rovná (do I)
Látka: Velutto 
Certifikace OEKO-TEX
Materiál sedáku a opěrky:
Jádro z vlnité pružiny, PUR pěna
Konstrukce: Dřevo, Polstrování, Dřevovláknitá deska
Materiál nohou: Dřevo

ROZMĚRY POHOVKY:

Šířka: 150 cm
Hloubka: 52 cm
Výška: 75 cm

mceclip0-1

VYBAVENÍ:

Nohy: Výběr ze tří možností (přírodní, bílá, černá)

Nóżki _ Legs

Úložný prostor: NE
Rozkládání do lůžka: NE
Snímatelní potah: NE

LÁTKA VELLUTO

Velluto je druh velurové tkaniny, která se podobá plyši s krátkým vlasem. Je charakteristická sametově jemným a měkkým povrchem a vyrábí se z 100% polyesteru s elegantním odleskem. Vzhledem k jejím vlastnostem se často používá jako potahová látka pro čalounění sedacích souprav a nábytku. Údržba a čištění jsou snadné, stačí použít suchý nebo vlhký hadřík a speciální prostředky určené pro čalouněný nábytek.

Gramáž látky: 360 g/m2
Odolnost vůči oděru: 140 000 cyklů

Pevnost a odolnost proti oděru, měřená testem Martindale, jsou klíčovými parametry pro hodnocení kvality použitých tkanin. Tento test simuluje opotřebení látky v laboratorních podmínkách a ukazuje, kolik cyklů musí tkanina přežít, než začne vykazovat známky opotřebení. Čím vyšší číslo dosáhne tkanina, tím lépe je na tom s odolností proti opotřebení. Běžné domácí tkaniny se obvykle pohybují kolem 20 000 cyklů.

Vlastnosti produktu

Látka Velutto:Velutto 01 - Krémová
Nohy:Přírodní
Rozměry:Š: 150 cm, V: 52 cm, H: 75 cm
Materiál:Látka
Druh látky:Velutto
Materiál nohou:Dřevo
Barva nohou:Přírodní, Bílá, Černá
Úložný prostor:NE
Rozkládací:NE
Montáž:Dodáváno v demontu
Značka: Eka Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek