Eka Závěsný stolek pod televizi 200 cm - Dub Artisan + Černý mat

Produkt Eka Závěsný stolek pod televizi 200 cm - Dub Artisan + Černý mat z kategorie tv stolky od výrobce Eka najdete na BeaKids.cz za 4896 Kč. Celý popis 4896 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Jedinečný televizní stolek o šíři 200 cm, vytvoří útulnou atmosféru v každém obývacím pokoji. Kombinace moderního designu a kvalitních materiálů s jednoduchou montáží zaručí spokojenost každého zákazníka.

V dnešní době je těžké si představit obývací pokoj bez televizoru. Čas strávený s rodinou nebo přáteli doma se stal neocenitelnou zábavou. Dnes si každý z nás rád uvaří šálek horkého čaje, sedne si k televizi a užívá okamžiky. A pokud večer s televizí, musíte ji mít na co dát. Skvělý nápad bude pořídit si naši TV komodu.

Naše komoda je skvělým řešením, pokud hledáte funkční TV stolek. Nábytek se bude skvěle vyjímat pod vaším vybavením. Skříňka má místo pro dekodér, který můžete nenápadně schovat pod televizi. Komoda je rozdělena na tři samostatné skříňky, jednu uprostřed a dvě po stranách, díky čemuž je mimořádně funkční a praktická. Komoda je celá v barvě dub řemeslný. Kovové nohy navíc dodávají nábytku inovativní, moderní design. Výhodou je systém PUSH TO OPEN, pohodlný mechanismus, který dvířka po stisknutí otevře. Komoda je bez osvětlení.

 

Vlastnosti produktu

Celková šířka:200 cm
Celková výška:42 cm
Celková hloubka:40 cm
Push To Open:ANO
Značka: Eka Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek