FK Dřevěný adventní kalendář Domeček - Přírodní Varianta: Poskládaná varianta

Produkt FK Dřevěný adventní kalendář Domeček - Přírodní Varianta: Poskládaná varianta z kategorie dárky a dárkové předměty od výrobce FK najdete na BeaKids.cz za 1199 Kč. Celý popis 1199 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Připravili jsme pro vás adventní kalendář. Je to nádherná Vánoční dekorace. V mnoha domácnostech je nedílnou součástí čekání na Štědrý večer. Je to skvělá zábava nejen pro děti, ale i pro dospělé. Pokud jste se rozhodli pro variantu v rozloženém stavu , tak věřte že skládání v kruhu rodiny již navodí krásnou atmosféru vánoční pohody , a navíc určitě oceníte že není potřeba žádných lepidel a nebo nářadí.
Takový kalendář může být perfektní prezentací pro ženy, děti i maminky. Do skrýší můžete dát kosmetiku, sladkosti, drobné doplňky a nebo lístky do kina či koncert. Náš kalendář v podobě dřevěného domečku má 24 skrýší s vyznačeným dnem. Dokonale je vnímán jako vánoční dekorace která by neměla chybět. Naše kalendáře jsou vyráběny v České republice s velkým citem a precizností, jsou staromódní, hladké a příjemné na dotek.

Rozměry kalendáře:
hloubka: 7 cm
šířka: 38 cm
výška: 41 cm

Rozměry komory pro dárek:
hloubka: 6,5 cm
šířka: 4 cm
výška: 3,5 cm

Vlastnosti produktu

Varianta:Poskládaná varianta
Značka: FK Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek