FK Otvírák na láhve - přírodní bukové dřevo

Produkt FK Otvírák na láhve - přírodní bukové dřevo z kategorie kuchyňské náčiní od výrobce FK najdete na BeaKids.cz za 139 Kč. Celý popis 139 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro každého vášnivého milovníka zlatavých nápojů je naším nezbytným doplňkem otvírák na láhve vyrobený z kvalitního bukového dřeva. Ať už plánujete zahradní večírek plný radosti a oslav, nebo jednoduše relaxujete při sledování televize a vychutnáváte si svůj oblíbený drink, tento dřevěný otvírák se stane vaším nepostradatelným společníkem, který vždycky bude po ruce.

Jeho kvalitní provedení z bukového dřeva přináší nejen příjemný estetický dojem, ale také přirozený pocit při otevírání láhví. Jeho odolnost a pevnost jsou zajištěny důmyslným zpracováním a použitím výběrových materiálů.

Věříme, že opravdoví nadšenci ocení i jeho elegantní a tradiční design, který zpříjemní každý okamžik vašeho pití oblíbeného zlatavého moku. S tímto otvírákem na láhve z bukového dřeva budete mít vždy na dosah ruky praktického pomocníka, který vám umožní otevřít lahve rychle a snadno.

Připojte se k dalším milovníkům zlatavých nápojů a nechte se okouzlit tímto nenahraditelným otvírákem, který zpříjemní každý váš pitný zážitek.

Vlastnosti produktu

Materiál:Bukové dřevo
Materiál:Kov
Celková výška:1 cm
Celková šířka:4 cm
Dekor:Přírodní
Celková délka:18 cm
Značka: FK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek