IK Brašna na rám kola - černá

Produkt IK Brašna na rám kola - černá z kategorie sport a letní zábava od výrobce IK najdete na BeaKids.cz za 149 Kč. Celý popis 149 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Během jízdy často není dostatek místa pro nejdůležitější příslušenství. Není kam odložit telefon, peněženku nebo klíče od domu. Skvělým řešením je proto koupě brašny na kolo. A trojúhelníková brašna pod rámem poskytne spoustu místa pro uložení toho nejdůležitějšího!

Brašna na kolo se bude skvěle hodit na každý cyklistický výlet - ať už se jedná o cestu do obchodu, do práce nebo do lesa, další prostor pro různé předměty se vždy bude hodit!

Kompaktní velikost brašny jistě nebude překážet při jízdě. A co víc, díky lehkému materiálu taška nebude zatěžovat kolo.

Užitečným doplňkem jsou reflexní prvky na tašce. Každý cyklista zůstane na silnici viditelný!

Kapsa na zip zaručuje bezpečí všeho, co se do ní dá schovat. Nic se neztratí, bez ohledu na rychlost a počet zatáček.

JAK PŘIPEVNIT TAŠKU NA KOLO?

Montáž tašky je velmi snadná a provádí se pomocí suchých zipů na třech místech. To zaručuje dokonalou stabilitu brašny při jízdě - bez "houpání" ze strany na stranu.

Pevné a odolné materiály poskytují brašně opravdu uspokojivou odolnost a umožňují vám ji používat mnoho let a ještě více kilometrů!

 

Vlastnosti produktu

Materiál:100% polyester
Zapínání kapsy:zip
Rozměr:30 cm x 21 cm x 5 cm
Zip:28 cm
Značka: IK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek