IK Dětské autíčko - Buldozer

Produkt IK Dětské autíčko - Buldozer z kategorie hračky od výrobce IK najdete na BeaKids.cz za 89 Kč. Celý popis 89 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Je čas začít stavět! Proměňte dětský pokoj ve skutečné staveniště - vytvořte si nový domov, hřiště nebo dokonce celé město. Ať už chcete postavit cokoliv, budete potřebovat těžké vybavení. Koneckonců, každé staveniště potřebuje buldozer.

 Buldozer s řidičem jistě ukradne srdce každého budoucího inženýra.

Vozidlo je vyrobeno s důrazem na každý detail se zvláštním ohledem na potřeby dítěte. Malá velikost přizpůsobená malé ručce dítěte pomáhá k lepšímu úchopu. Pohyblivé prvky udělají zábavu atraktivnější. Lžíce lze zvedat a spouštět, to usnadní malému strojníkovi práci a urychlí dopravu těžkých stavebních materiálů na jiné místo nebo odhrnutí zeminy.

Barevný buldozer poskytne spoustu nekonečné zábavy a zároveň zajistí správný vývoj dítěte. Živé, syté barvy a originální tvar přitáhnou pozornost dítěte a povzbudí je ke hře. Při hře s autíčkem si batole procvičí manuální zručnost, podnítí kreativitu a rozvine schopnost logického myšlení.

Buldozer je velmi lehký a zabere málo místa, snadno se vejde do kapsy, kabelky nebo batohu. Díky tomu bude moci mít batole svou oblíbenou hračku stále u sebe.

Skvělý nápad na dárek.

 

Vlastnosti produktu

Materiál:Plast
Rozměry bagru:7 cm x 4 cm x 6 cm
Rozměry balení:8,5 cm x 6,5 cm x 5 cm
Balení:Průhledná krabička
Ean: 5903039726987 Značka: IK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek