IK Dřevěná dětská kuchyňka s příslušenstvím, 85 cm

Produkt IK Dřevěná dětská kuchyňka s příslušenstvím, 85 cm z kategorie dřevěné kuchyňky od výrobce IK najdete na BeaKids.cz za 1699 Kč. Celý popis 1699 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vaše děti rády vaří? Nebo je možná chcete nakazit vášní pro vaření? Pokud ano, dopřejte svým dětem na hraní dřevěnou kuchyňku, ve které je bezpečně zasvětíte do tajů přípravy pokrmů! Krásná dřevěná kuchyňka s mnoha doplňky, která splní všechna očekávání vašeho dítěte.

Kuchyňka má zaoblené hrany a rohy, doplňky jsou pečlivě broušeny. Vše pro bezpečnost vašeho dítěte! K malování byly použity netoxické barvy.

Kuchyně je vyrobena ze dřeva, to ocení především rodiče myslící na ekologii a dlouhou životnost hraček. Kromě toho jsou dřevěné sady pověstné svou pevností. Dopřejte svým dětem hračky na mnoho let!

Kuchyně jsou vybaveny dvěma hořáky se senzorovými knoflíky, na které můžete umístit hrnce a pánve (s pokličkou). Dřevěná kuchyňka vám umožní vysvětlit vašemu dítěti nebezpečí hořáků bez rizika popálení.

Kuchyň je dále vybavena vyjímatelným dřezem s baterií. Přítomnost dřezu pomůže objasnit, že v kuchyni je vedle prostoru pro přípravu pokrmů stejně důležitý prostor pro úklid po jídle. Může to být úvod k tomu, jak svým dětem vysvětlit domácí práce.

Jako v každé moderní kuchyni ani v této nemůže chybět mikrovlnná trouba s barevným digitálním panelem.

Holčičky i kluci budou mít radost z vaření ve vlastní dětské kuchyni!

Dřevěná kuchyňka má navíc další police na hrnce a potraviny. Skříňka s policí je opatřena dvířky s uzavíráním na magnet.

Dřevěná kuchyňka se bude hodit do každého dětského pokoje. Univerzální kuchyňka je perfektním dárkem pro dívky i chlapce.

Dřevěné kuchyně jsou ručně vyráběné, proto se při malování mohou objevit drobné oděrky a nedostatky, které kuchyni dodávají realistický vzhled.

Vlastnosti produktu

Materiál:dřevo, MDF, kov, plast
Uzavírání dvěří:Magnet
Rozměry kuchyně:85 cm x 59,5 cm x 30 cm
Rozměry balení:66,5 cm x 36 cm x 17,5 cm
Značka: IK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek