IK Dřevěná kuchyňka pro děti + doplňky

Produkt IK Dřevěná kuchyňka pro děti + doplňky z kategorie malé hospodyňky od výrobce IK najdete na BeaKids.cz za 2499 Kč. Celý popis 2499 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nechte ve svém dítěti probudit skvělého kuchaře! Každé dítě rádo napodobuje své rodič a do budoucího života se mu vyplatí naučit se důležité domácí práce - třeba vaření! Velká a krásně provedená kuchyně povzbudí dítě k zábavě a malý kuchař nebude chtít přestat vařit!

Módní barvy a stylové provedení dělají z kuchyně přitažlivou nejen pro nejmenší, ale i pro rodiče. Skvěle zapadne do moderních i klasických interiérů.

Má mnoho funkcí skutečné kuchyně - je vybavena dřezem, sporákem, mikrovlnnou troubou, ale i policemi a skříňkami. 

Ovládací knoflíky sporáku jsou velmi realistické, jejich otáčení nevyžaduje velkou sílu, vaše batole to zvládne bez problémů.

Kuchyňská sestava jako jedna z mála obsahuje myčku nádobí, díky které své dítě naučíte umývat nádobí příjemným způsobem!

Kovový dřez lze snadno vyjmout a naplnit vodou! Nechte malého kuchaře umýt si vlastní ovoce na dezert nebo zeleninu k večeři! Díky tomu bude hrdý na to, že se může podílet na přípravě pokrmu a rozhodně si toho bude více vážit.

V procesu vaření se dítě naučí mnoho potřebných a důležitých dovedností. A to vše s maximální bezpečností!

Obsluha hračkových hořáků vám umožní seznámit se s principem fungování těch skutečných bez rizika popálení! Batole bez potíží zvládne obsluhu sporáku, trouby i mikrovlnky a jeho ruce zůstanou v bezpečí.

Nechte své dítě, aby samo uspořádalo nádob, díky tomu se naučí organizovat prostor v souladu s vlastními potřebami a také se sám postará o pořádek a pochopí jeho hodnotu na pracovišti.

Příprava jídel je skvělá zábava, která nejenže umožňuje dynamicky rozvíjet fantazii, ale také pozitivně ovlivňuje manuální zručnost - krájení, mixování a nalévání zlepší jemnou motoriku..

Tato kuchyně je perfektním řešením pro lidi, kteří rádi pečují o životní prostředí - kuchyň je vyrobena převážně ze dřeva. 

Probuďte ve svém dítěti vášeň pro vaření, možná se z něj v budoucnu stane skvělý kuchař!

Vlastnosti produktu

Materiál:MDF, plast, dřevo
Rozměry kuchyně:68 cm x 25,5 cm x 85 cm
Výška kuchyně:37,5 cm
Průměr talíře:11 cm
Rozměr desky:16,5 cm x 11 cm
Délka příboru:cca 13 cm
Průměr hrnce:9 cm
Výška láhve:8 cm
Rozměry balení:92 cm x 30,5 cm x 15,5 cm
Ean: 5903039727663 Značka: IK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek