IK LED přední + zadní svítilna na kolo

Produkt IK LED přední + zadní svítilna na kolo z kategorie cyklistika od výrobce IK najdete na BeaKids.cz za 169 Kč. Celý popis 169 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Cyklistika je jak výborný dopravní prostředek – ekologický a zlepšující kondici tak je to také velký koníček - rychlé šlapání, vítr ve vlasech, endorfiny!

Ať už je však účel cyklistiky jakýkoli, je důležité být v bezpečí! A co pomůže? Osvětlení jízdního kola!

SPRÁVNÉ OSVĚTLENÍ KOLA JE ZÁRUKOU BEZPEČNOSTI NA SILNICI!

LED cyklosvítilny zajišťují bezpečnost – dělají cyklisty na silnici viditelnějšími. Upozorňujeme také, že osvětlení jízdních kol je povinné ze zákona.

Sada skládající se ze dvou prvků - přední a zadní cyklosvítilny - Vám umožní přesně osvětlit kolo a dokonale se tak zviditelnit.

Jasné světlo cyklistického světla poskytuje vynikající viditelnost, což vám umožní vidět všechny překážky. Větve, hrboly nebo louže nebudou děsivé!

Každá cyklosvítilna ze sady jistě osloví každého cyklistu, jak toho, kdo jezdí na kole dlouhé trasy, tak toho, kdo jezdí na kole spíše příležitostně.

Pohodlný uzávěr vám umožní rychle nasadit a sundat osvětlení z kola. Ale nebojte se – i když lze světla na kolo snadno vyjmout, sama nespadnou!

Konstrukce zařízení je kompaktní, jeho montáž a demontáž je velmi jednoduchá, takže v případě potřeby lze LED svítilnu na kolo použít i jako přenosnou svítilnu.

Odolné materiály, které byly použity při výrobě zařízení, zaručují jeho využití během mnoha ujetých kilometrů.

 

Vlastnosti produktu

Rozměry:10 cm x 3,5 cm
Světelný zdroj - přední světlo:5 LED
Světelný zdroj - zadní světlo:3 LED
Napájení - zadní světlo:2x AAA baterie (není součástí balení)
Napájení - přední světlo:4x AAA baterie (není součástí balení)
Vodotěsné:ano
Značka: IK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek