IK Ochranná zábrana na postel, 150cm šedá

Produkt IK Ochranná zábrana na postel, 150cm šedá z kategorie dětské zábrany od výrobce IK najdete na BeaKids.cz za 799 Kč. Celý popis 799 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Probouzíte se někdy uprostřed noci a všimnete si, že vaše batole špatně spí? Takže si ho vezmete do své postele, která může být pro tolik lidí příliš stísněná? Nemůžete tedy spát, protože se bojíte, že vaše dítě nebo vy spadnete na zem? V takové situaci bude bezpečnostní zábrana mimořádně nápomocná!

Praktická ochranná zábrana na postel zajistí, že nikdo, kdo se příliš přiblíží k okraji postele jej omylem neupustí! Všichni budete ležet bezpečně a pohodlně a to zajistí příjemný spánek jak rodičům, tak miminku!

Design zábrany je řešen jednoduchým způsobem, takže se hodí do dekoru každé postele a každé ložnice. 

Montáž zábrany je neuvěřitelně snadná! Začněte tím, že jej složíte a vložíte příslušné prvky rámu do otvorů síťoviny. Pak už jen stačí zvednout matraci postele a pod ni umístit vyčnívající podpěry zábradlí!

Pokud se vaše batole vrátí do své postýlky, můžete své místo na spaní snadno vrátit do původního stavu díky skládacím pantům! Stiskněte tlačítka na obou stranách a zábradlí snadno složíte tak, aby nevyčnívalo nad úroveň matrace!

Rám zábradlí je vyroben z velmi odolných materiálů. K vytvoření hlavních prvků je použit odolný kov a spojovací prvky jsou vyrobeny z tvrdého plastu odolného proti poškození.

Síťka je vyrobena tak, abyste mohli miminko pohodlně pozorovat, pokud je na druhé straně.

V případě potřeby zábrana podpoří nejen dítě, ale i dospělého!

Vlastnosti produktu

Materiál:Kovový rám s plastovými prvky, Polyester
Šířka zábrany:150 cm
Výška zábrany:45 cm
Rozměry balení:78cm x 15cm x 10cm
Podpěry pod matrací:36 cm
Ean: 5903039730793 Značka: IK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek