IK Pelíšek pro kočky

Produkt IK Pelíšek pro kočky z kategorie ostatní potřeby pro cestování se psem od výrobce IK najdete na BeaKids.cz za 459 Kč. Celý popis 459 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Krásný plstěný domeček, který se jistě stane oblíbeným místem vašeho čtyřnohého mazlíčka.

Domeček poskytne Vaší kočce pohodlné místo, kde bude moci odpočívat a spát. Jedno je jisté – tento domeček si hned zamiluje každá kočka!

Vyrobeno z pevného a odolného plstěného materiálu s gramáží 800 g/m² - to zajistí nejen výbornou odolnost, ale i jistotu, že bude stabilní a bude držet tvar. Pelíšek byl navržen s ohledem na kočky a byl vyroben s důrazem na každý detail. Vchod ve tvaru kočičí hlavy dodává kouzlo - malý detail a tolik se mění!

Šedá barva materiálu se hodí do každého interiéru – nemusíte se bát, že by příliš vyčníval z výzdoby celého vašeho domova.

Základna domečku je vybavena protiskluzovým materiálem, který zabrání jeho pohybu po místnosti - všichni víme, že kočky mohou být šílené.

Domeček je také vybaven praktickým madlem, které usnadňuje přemístění pelíšku pohodlným způsobem na jakékoli místo.

Ideální pro všechny kočky - malé i velké. Nevylučujeme, že takovému půvabnému pelíšku neodolají ani malí psi.

Pokud se domeček ušpiní, stačí jej vysát nebo otřít vlhkým hadříkem a váš mazlíček si za chvíli bude moci opět užívat svého útulného místečka.

Vlastnosti produktu

Rozměry:40 cm x 30 cm x 25 cm
Průměr průlezu:14 cm
Materiál:plsť
Funkce:Domeček
Barva:šedá
Značka: IK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek