IK Stohovací kelímky, pyramida - čísla a ovoce

Produkt IK Stohovací kelímky, pyramida - čísla a ovoce z kategorie hračky do vany od výrobce IK najdete na BeaKids.cz za 99 Kč. Celý popis 99 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Každé dítě si rádo hraje! Navíc se každé dítě musí naučit mnoha různým dovednostem a získat základní znalosti. Proč tedy nespojit zábavu s učením?

Jasné barvy a hezké obrázky na vzdělávacích kelímcích jistě povzbudí každé batole ke společné hře. Hlavním cílem je dokončit věž pomocí všech kelímků v sadě. Zpočátku může být tato nenápadná činnost obtížná. Dítěti bude třeba vysvětlit, jak správně prvky uspořádat. S trochou cviku však bude vaše batole schopno skládat pyramidu jedna-dvě tak, že kelímky naskládáte na sebe!

Sada barevných kelímků v různých barvách a velikostech poskytne spoustu zábavy a zároveň naučí mnoho cenných dovedností!

Zvedání a skládání kostek na sebe zlepší manuální dovednosti, rozvine přesnost prstů a zlepší dětskou koordinaci ruka-oko. V pozadí nezůstanou ani intelektuální dovednosti – plánování následných staveb rozvine kreativitu a podpoří logické myšlení.

Na kelímcích jsou čísla (od jedné do osmi) a různé ovoce s anglickými popisky. To vám umožní přátelsky se naučit čísla a názvy ovoce. A různé barvy kelímků pomohou při zapamatování a rozlišování barev, zatímco anglická slovíčka vám pomohou seznámit se s novým jazykem.

S produktem si můžete hrát doma, na pískovišti, na pláži nebo i ve vaně množství zábavy s kelímky je opravdu neomezené, vše záleží na bujné fantazii vašich ratolestí.

Každý z kelímků na základně má také různá zvířátka s otvory, díky kterým bude každá koupel čistým potěšením. Děti mohou nalévat vodu do hrnečků a sledovat, jak voda vytéká.

Vlastnosti produktu

Kusy:9
Složená věž:8 cm x 38,2 cm
Průměr největšího šálku:5,9 cm
Šálky s obalem (šířka x výška):10,4 cm x 16,5 cm
Materiál:Plast
Značka: IK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek