Lněný baldachýn Pure Nature - Olive

Produkt Lněný baldachýn Pure Nature - Olive z kategorie závěsy od výrobce COTTON & SWEETS najdete na BeaKids.cz za 4166 Kč. Celý popis 4166 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zkrášlete interiér dětského pokoje. Baldachýn můžete použít nad postel nebo samostatně jako úžasnou skrýš pro děti na hraní. Baldachýn z kolekce Pure Nature je lněný. Průhledností je téměř stejný jako bavlněný baldachýn. Hlavní rozdíl mezi lněným a bavlněným baldachýnem je, že lněný baldachý je antialegrický čili je vhodný pro alergiky. Pokud si přejete zavěsit baldachýn nad postel, konkrétně tento baldachýn je ideální nad dětskou postýlku nebo klasickou jednolůžkový postel do rozměru max. 90x200 cm.

Baldachýn se dá prát. Po odstranění kovové obruče, která je k baldachýnu připevněna tkaničkami, víte látkovou část baldachýnu jednoduše prát (ručně praní, 40 ° C).

Baldachýn je vyroben ze 100% lnu, který je antialergický a antibakteriální.
Rozměry: 235 cm + 60 cm popruh na zavěšení (+/- 2cm)
Průměr vrchní konstrukce: 50 cm

UCHYCENÍ DO STROPU:
K baldachýnu odesíláme zdarma i uchycení do sádrokartonového stropu (kovový háček + hmoždinka). Jde to opravdu snadno. Osobně testováno, zabralo nám to pár minut.

DOPORUČUJEME DOKOUPIT:
K baldachýnu se dokonale hodí i další produkty od výrobce Cotton & Sweets: dekorační polštáře, dekorace, povlečení, záclony nebo prošívané přikrývky .

Značka: COTTON & SWEETS Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek