Luc Fusak ovčí vlna modrý s kapsičkou

Produkt Luc Fusak ovčí vlna modrý s kapsičkou z kategorie fusaky od výrobce Luc najdete na BeaKids.cz za 699 Kč. Celý popis 699 Kč Ověřit dostupnost

Popis

 

Fusak je univerzální pro každý typ kočárku, hlubokou korbu, sporťák, autosedačku a dokonce i saně. Vnější vrstva fusaku je z impregnované nepromokavé tkaniny, uvnitř je přírodní ovčí vlna a mezi venkovním obalem a vnitřní výplní je hypoalergenní vata. Spací pytel je vybaven zipy, průtažnými smyčkami a PVC kolíky, čímž se stává mnohostranně využitelný. Fusak má otvory na pětibodové bezpečnostní pásy dětských a automobilových sedaček.
Fusak může být také použit jako teplá výplň pro nohy při jízdě na saních.

Fusak je vyroben ze 100% ovčí vlny, kde nedochází k žádné příměsi polyesteru. Pro snadnou kontrolu, vlnitý úplet s polyesterovou přísadou lze prát v pračce a sušit v sušičce, vlákno zůstává stejné.Ovčí vlnu pereme ručně výhradně do 30-ti stupňů Celsia ( můžete prát v mycím programu v programu ručního praní nebo v programu vlny do 30-ti °C ), NIKDY NEDÁVÁME DO SUŠIČKY. Při porušení tohoto pravidla, ovčí vlna PLSTNATÍ.

Složení:
venkovní  povrch 100% polyester
vnitřní část 100% ovčí vlna

Značka: Luc Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek