Maxi Zvýšená postel z masivu Nikola 80 x 200 cm - barva Dub

Produkt Maxi Zvýšená postel z masivu Nikola 80 x 200 cm - barva Dub z kategorie postele od výrobce Maxi najdete na BeaKids.cz za 2099 Kč. Celý popis 2099 Kč 2399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zvýšená postel z Masivu Nikola. Tato postel je proti ostatním postelím z masivu zvýšená o cca 10 cm. Je proto vhodná pro osoby s onemocněním pohybového aparátu. Výška roštu od země je cca 34 cm. Postele jsou lakovány dvakrát bezbarvým ekologicky a zdravotně nezávadným lakem. Postele je v barevném provedení dub.  Postele jsou pevné a stabilní. Nosnost postele je 120 kg.

Rošt postele, který je součásti balení je tvořen 12 příčkami, které jsou spojeny textilií. Příčky roštu jsou z masivu borovice. Mezery mezi příčkami jsou cca 8 cm.

Při volbě matrace taštičkové a bonelové je nutné, aby mezera mezi rošty byla max. 3 cm. Proto doporučujeme při volbě takových matrací vložit do mezer mezi jednotlivými příčkami roštu další rošt, který tuto mezeru zmenší na cca 3 cm. Samostatné rošty naleznete v sekci "rošty k postelím".

Samotná montáž postele je velmi jednoduchá, kdy pomocí šroubů, zajišťovacích matic a dřevařských kolíků postavíte dvě čela postele proti sobě a vložíte mezi ně z každé boční strany bočnice, na kterých jsou zároveň namontovány podklady pro připevnění roštu.

Součástí kompletu šroubení je i montážní klička. Rozměrové značení postele zároveň určuje velikost otvoru pro matraci, resp. rozměr matrace. K těmto postelím nabízíme v samostatných sekcích matrace, noční stolky a další produkty z masivu. Na postele poskytujeme dvouletou záruku.

Balení obsahuje:

  • Rám postele (čela, bočnice)
  • Laťkový rošt
  • Spojovací materiál na kompletní stavbu postele

Vlastnosti produktu

Délka vnější:206 cm
Délka vnitřní:200 cm
Šířka vnější:87 cm
Šířka vnitřní:80 cm
Výška čela u hlavy:67 cm
Výška čela u nohou:41 cm
Materiál:Borovice
Barva dřeva:Dub
Rošt:Součásti balení
Matrace:Bez matrace
Pro velikost matrace:80x200 cm
Značka: Maxi Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek