MSL Rohová sedačka ASTRA, 299 cm Barva látky: POSO 02

Produkt MSL Rohová sedačka ASTRA, 299 cm Barva látky: POSO 02 z kategorie sedačky (do u) od výrobce MSL najdete na BeaKids.cz za 18419 Kč. Celý popis 18419 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Váš domov je místem, kde se cítíte nejlépe a kde si chcete užívat své volné chvíle, a protože si to plně uvědomujeme, nabízíme Vám jedinečnou rohovou sedačku ASTRA, která Vám poskytne moderní a pohodlnou volbu pro Vaši obývací místnost.

Naše rohová sedačka ASTRA ve tvaru U je skutečnou kráskou, která se pyšní prvotřídním zpracováním a pečlivě vybranými materiály, které Vám zajistí dokonalé pohodlí. Sedačka je navržena tak, aby se stala centrem Vašeho obývacího pokoje, a zároveň poskytovala úžasnou atmosféru pro relaxaci.

Každý má svůj vlastní styl, proto sedačku nabízíme v několika různých barevných provedeních, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe ladí s Vaším vkusem a interiérem.

Jednou z největších výhod této sedačky je její prostornost. Díky svému tvaru nabízí mnoho místa pro celou rodinu nebo přátele. Kromě toho je také vybavena funkcí spaní, která umožňuje rozložení a použití jako pohodlné lůžko pro odpočinek a spánek.

Nechte se unést krásou a kvalitou této sedačky, která přináší nejen pohodlí, ale také dlouhotrvající spokojenost. Sedačka je dokonale vybavená funkcemi, které jí dělají pravou volbou pro každého, kdo hledá dokonalou relaxaci.

DETAILNÍ POPIS PRODUKTU:


VZHLED A MATERIÁL SEDAČKY:

Provedení: Rohová sedačka (do U)
Látka: 
Poso
Certifikace OEKO-TEX
Materiál sedáku a opěrky:
 Jádro z vlnité pružiny, PUR pěna T-28, Buničitá vata 80 g/m2, Pěnové hobliny (zádové polštáře)
Konstrukce: 
Borovicové dřevo, Polstrování, Dřevovláknitá deska, Překližka, Lamino (úložný prostor)
Materiál nohou: 
Plast
Varianta rohu: 
Levý, Pravý

Rohová sedačka ASTRA, 299 cm

ROZMĚRY POHOVKY:

Šířka: 299 cm
Hloubka: 143 cm
Výška: 58 cm
Plocha na spaní: 140 x 270 cm

VYBAVENÍ:

Úložný prostor: ANO
Nastavitelné opěrky hlavy: NE
Rozkládání do lůžka: ANO
Polštáře na zip

Rohová sedačka ASTRA, 299 cm
Rohová sedačka ASTRA, 299 cm

LÁTKA POSO

Tkanina Poso patří mezi velurové materiály, charakterizované krátkým vlasem a sametově jemným povrchem. Připomíná svým vzhledem manšestr a vyniká dostatečnou pevností a odolností. Často se využívá v nábytkářství jako potahová látka pro čalouněný nábytek. Tkanina nabízí měkkost, jemnost a snadnou údržbu. Pro udržení čistoty doporučuje se používat navlhčený hadřík a speciální prostředky pro čalouněný nábytek nebo mýdlovou vodu.

Gramáž: 360 g/m2
Odolnosti vůči oděru: 35 000 cyklů

Pevnost a odolnost proti oděru, měřená testem Martindale, jsou klíčovými parametry pro hodnocení kvality použitých tkanin. Tento test simuluje opotřebení látky v laboratorních podmínkách a ukazuje, kolik cyklů musí tkanina přežít, než začne vykazovat známky opotřebení. Čím vyšší číslo dosáhne tkanina, tím lépe je na tom s odolností proti opotřebení. Běžné domácí tkaniny se obvykle pohybují kolem 20 000 cyklů.

Certifikát OEKO-TEX:

Oeko-Tex standard 100 je certifikát potvrzující kvalitu textilu a textilních výrobků přicházejících do přímého kontaktu s lidskou pokožkou. Organizace Oeko-Tex uděluje certifikát výrobkům, na kterých byly provedeny testy ověřující přítomnost 100 nejnebezpečnějších látek ohrožujících spotřebitele.

Díky testům prováděným v laboratořích po celém světě neobsahují certifikované produkty látky, které nepříznivě ovlivňují lidské zdraví (např. formaldehyd, pesticidy nebo látky, které mohou způsobovat alergie). Posuzují se také faktory jako cizí pachy a odolnost vůči potu a slinám. K vidění jsou mimo jiné etikety nejvyšší kvality standardu Oeko-Tex na ložní prádlo, peřiny, polštáře, ale i ložní prádlo a dětské spodní prádlo.

*Sedačka je dodávána v demontovaném stavu, je určená k vlastní montáži dle montážního návodu.
*Produktové fotografie jsou pouze ilustrační. Výsledné barvy produktu se mohou lišit z důvodu používání různých typů monitorů.

 

Vlastnosti produktu

Barva látky:POSO 02
Celková šířka:299 cm
Celková výška:58 cm
Celková hloubka:143 cm
Hloubka sedu:76 cm
Výška sedu:38 cm
Značka: MSL Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek