Nálepka na zeď duha DK482 - modrá

Produkt Nálepka na zeď duha DK482 - modrá z kategorie dětské samolepky na zeď od výrobce Ostatní najdete na BeaKids.cz za 1934 Kč. Celý popis 1934 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa pohádek s naší nálepkou na zeď 'Modrá duha.' Tato kouzelná nálepka není jen dekorací, ale také příběhem o fantaziích a dobrodružstvích, která se odehrávají v dětském světě.

S rozměry 150x96 cm poskytuje nálepka dostatek prostoru na to, aby váš dětský pokoj ožil. Modré odstíny této nálepky působí jemně a přátelsky, vytvářejí atmosféru pohody a radosti.

Tato nálepka na zeď není jen vizuálním zážitkem, ale také podporuje tvůrčí rozvoj vašich dětí. Nechte jejich představivost vzlétnout, když si budou představovat, že sledují barevnou duhu přes oblohu.

Aplikace této nálepky je rychlá a jednoduchá. Stačí ji odlepit a přilepit na hladkou stěnu ve vašem dětském pokoji. Jakmile ji umístíte na správné místo, váš pokoj se změní na místo plné barev a radosti.

Nálepka je vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči opotřebení a umožní vám ji snadno udržovat v perfektním stavu.

Dopřejte svému děťátku dárek, který mu pomůže snít a inspirovat se. Objednejte si naši nálepku na zeď 'Modrá duha' ještě dnes a podívejte, jak se dětský pokoj stává místem plným kouzelných příběhů a veselých dobrodružství.

Vyrobeno v EU.

Rozměry nálepky:

  • 150 x 96 cm

Vlastnosti produktu:

  • nálepka je vhodná na hladkou omítku, odmaštěnou a vysušenou. Není vhodná pro omyvatelnou zeď
  • nálepka je vhodná na hladký povrch: stěna, okno, nábytek
  • jednorázová nálepka (nepřelepujte ji)
  • grafický design je autorským vlastnictvím studia yokodesign
  • nálepka na zeď do dětského pokoje - bez zápachu, bezpečná pro děti

TIP:
Nálepku doporučujeme kombinovat s dalšími produkty z kolekce PASTEL.

Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek