NEF Plyšový interaktivní houpací kůň s kolečky - tmavě hnědý

Produkt NEF Plyšový interaktivní houpací kůň s kolečky - tmavě hnědý z kategorie houpací koně od výrobce NEF najdete na BeaKids.cz za 1649 Kč. Celý popis 1649 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Houpací kůň je nepochybně jednou z oblíbených a tradičních hraček pro děti, která je známá již několik generací. S touto hračkou si dítě vždy užije spoustu zábavy. 

Koník je vyroben z měkkého plyšového materiálu v bílé a hnědé barvě. 

Plusovým prvkem jsou přídavná kolečka. Odepnutím suchého zipu nastavíme kola pod skluznice a místo vahadla získáme tlačnou jízdu. Poté stačí kola nasadit zpět na ližiny a připevnit speciálním popruhem. Snadno!


Profilované sedlo se speciální výplní vzadu (zadní jícen), která chrání proti sklouznutí z koníku. Sedlo lze odepnout a sejmout, například za účelem čištění

Interaktivní - řehtá, cválá a pohybuje tlamou. Když se stiskne jedno ucho, kůň cválá a kňučí.  Na konci sekvence (cval - řeh x 3) si kůň vesele odfrkne. Po stisknutí druhého ucha kůň třikrát zakňučí.  Při vydávání zvuku kůň navíc pohybuje hubou.

Materiál: přírodní dřevo a polyesterový materiál + kovová stabilní konstrukce. Kapsa s bateriemi umístěná v břiše koníku. Hračka vyžaduje tři AA baterie - nejsou součástí balení.
Kůň má lehké dřevěné skluznice, kolečka a madla.

Vlastnosti produktu

Materiál:přírodní dřevo a polyesterový materiál
Délka s lyžinami:73 cm
Výška s kolečky:74 cm
Výška od země s kolečky:44 cm
Šířka s kolečky:36,5 cm
Hmotnost dítěte:50 kg
Věk:3+
Výška na lyžinách:71 cm
Značka: NEF Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek