OGARDEN Zahradní dětská houpačka KLAUDIE

Produkt OGARDEN Zahradní dětská houpačka KLAUDIE z kategorie houpačky a houpadla od výrobce OGARDEN najdete na BeaKids.cz za 1799 Kč. Celý popis 1799 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zpestřete si chvíle na zahradě či terase s naší skvělou houpačkou pro děti KLAUDIE.
S jejími kompaktními rozměry ji můžete snadno umístit kamkoliv podle Vašich představ.

Houpačka KLAUDIE je vyrobena z pevných a odolných materiálů, které zajišťují dlouhou životnost. Je vybavena praktickou stříškou, která nabízí příjemný stín a ochranu před sluncem. Díky pevnému sedáku je vhodná pro zábavu dvou dětí. Bezpečnost je pro nás na prvním místě, proto jsou houpačky vybaveny popruhy, které chrání děti před případným pádem.

Krásné živé barvy, dodají Vašemu odpočinku na zahradě nezapomenutelný zážitek. A co je skvělé, po letní sezóně můžete houpačku snadno demontovat a uložit, čímž Vám poskytne radost a zábavu po mnoho dalších let.

POKYNY: Výrobek by neměl být umístěn na nerovném, nakloněném nebo kluzkém povrchu. Nestůjte na sedáku. Nesedejte si na područky a opěradla. Výrobek nepřetěžujte.

ÚDRŽBA:
 Čistěte měkkým hadříkem a jemným čisticím prostředkem nebo prostředkem určeným k údržbě zahradního nábytku. Nedrhnout. Při delších přestávkách v používání skladujte na suchém, chladném a stinném místě. Chraňte před srážkami a nadměrným slunečním zářením.

Vlastnosti produktu

Šířka:110 cm
Hloubka:78 cm
Výška:110 cm
Nosnost:50 kg
Značka: OGARDEN Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek