OGARDEN Zahradní houpačka RELAX + 2x polštář, 170 cm Grafit

Produkt OGARDEN Zahradní houpačka RELAX + 2x polštář, 170 cm Grafit z kategorie zahradní sestavy od výrobce OGARDEN najdete na BeaKids.cz za 2999 Kč. Celý popis 2999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme Vám odolnou 3místnou houpačku RELAX, která se skvěle hodí do každé zahrady.

Tato houpačka je vyrobená z tvrdé oceli s kvalitním práškovým nástřikem, což jí zajišťuje pevnost a dlouhou životnost. Kromě toho je standardně vybavena stříškou a sadou měkkých polštářů, abyste si mohli užít maximální pohodlí při relaxaci.

V balení naleznete kompletní sadu, která zahrnuje rám, stříšku, pohodlný sedák a dva polštářky v limetkové barvě. Samozřejmostí je také montážní sada a návod, díky kterým bude sestavení houpačky hračkou. Její rovné nohy jí zajistí stabilitu a pevnost během používání.

S houpačkou RELAX si užijete spoustu příjemných chvil plných relaxace a radosti na Vaší zahradě.

POKYNY: Výrobek by neměl být umístěn na nerovném, nakloněném nebo kluzkém povrchu. Nestůjte na sedáku. Nesedejte si na područky a opěradla. Výrobek nepřetěžujte.

ÚDRŽBA:
 Čistěte měkkým hadříkem a jemným čisticím prostředkem nebo prostředkem určeným k údržbě zahradního nábytku. Nedrhnout. Při delších přestávkách v používání skladujte na suchém, chladném a stinném místě. Chraňte před srážkami a nadměrným slunečním zářením.

Vlastnosti produktu

Šířka:170 cm
Hloubka:110 cm
Výška:153 cm
Nosnost:210 cm
Součástí balení:polštáře, rám, sedák
Značka: OGARDEN Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek