PCo Vitrínová skříň Ego - Dub Evoke

Produkt PCo Vitrínová skříň Ego - Dub Evoke z kategorie vitríny od výrobce PCo najdete na BeaKids.cz za 4239 Kč. Celý popis 4239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Moderní vitrínová skříň Ego ze stejnojmenné kolekce nábytku v kombinaci dvou dekorů Dub Evoke/Grafit se systém otevírání dvířek a zásuvek pomocí push to open uchvátí všechny milovníky nadčasových a praktických řešení. 

Vitrínová skříň je široká 103 cm, nabízí praktický úložný prostor v podobě dvou uzavřených polic a jedné skříňky. Další místo vzniklo proskleným prostorem v horní části vitríny.

Každý kus nábytku z kolekce EGO je trendové řešení pro každou domácnost, barevní provedení Dub Evoke/Grafit zaujme především svou kresbou masivního dubu. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm. Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomoci systému push to open (bezúchytkový systém otevíraní).

* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

 

Vlastnosti produktu

Materiál:MDF, ABS, Sklo
Tloušťka dřevotřískové desky:16 mm
Dekor:Dub Evoke, Grafit
Systém otevírání dvířek a zásuvek:Push to open
Celková hloubka:39 cm
Celková šířka:103 cm
Celková výška:130 cm
Značka: PCo Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek