POLJANA Cestovní croissantový polštář 30 x 28 x 6/8,5 cm

Produkt POLJANA Cestovní croissantový polštář 30 x 28 x 6/8,5 cm z kategorie přikrývky - polštáře od výrobce POLJANA najdete na BeaKids.cz za 719 Kč. Celý popis 719 Kč Ověřit dostupnost

Popis

 Skvělá volba pro cestovatele a další milovníky pohodlí. Rohlíkový polštářek se bude skvěle hodit při cestování autem, autobusem nebo letadlem. Díky malým rozměrům se snadno vejde do příručního zavazadla. Po "rohlíku" ve vlastním křesle můžete sáhnout i tehdy, když chcete po dlouhém pracovním dni rychle zregenerovat a uvolnit krk.

Náš polštář croissant je vyroben z extrémně pružné italské visco pěny. Termoelastická pěna reaguje na teplotu vašeho těla a pod jejím vlivem se přizpůsobuje tvarům krční páteře.

Polštář poskytuje zdravou, ergonomickou oporu a relaxaci. Termoelastická pěna zlepšuje prokrvení těla a příznivě působí na regeneraci svalů. Polštář pomáhá vašim svalům regenerovat po dlouhém dni a poskytuje pohodlí na cestách.

Povlak polštáře z 3D síťoviny zajišťuje nejvyšší míru prodyšnosti. Díky tomu si polštář dokonale zachovává své vlastnosti, lépe se přizpůsobí tělu a zůstane svěží.

Vlastnosti produktu

Celková šířka:30 cm
Celková hloubka:28 cm
Celková výška:6 - 8,5 cm
Potah polštáře:Na ZIP
Údržba potahu:Prát až na 40 stupňů
Značka: POLJANA Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek