POLJANA Pelíšek pro psa/kočku 80x60x10 cm - Černá

Produkt POLJANA Pelíšek pro psa/kočku 80x60x10 cm - Černá z kategorie potřeby pro cestování se psem od výrobce POLJANA najdete na BeaKids.cz za 629 Kč. Celý popis 629 Kč Ověřit dostupnost

Popis

V našem pelíšku se Vašemu čtyřnohému parťákovi bude spát jako v bavlnce. Pružná a měkká pěna poskytuje bezpečné a pohodlné spaní, které Vašemu zvířecímu kamarádovi zaručeně připadne k chuti. Výplň pelíšku s ideální hustotou zajišťuje pevnost a krásný vzhled. Navíc, díky optimální váze výplně, pelíšek zůstane na svém místě a nebude se deformovat.

Nejenže se náš pelíšek pro psy a kočky perfektně hodí do každého interiéru, ale také zajistí, aby Váš čtyřnohý parťák měl klidný a regenerující spánek. Lidé nejsou sami, kteří potřebují pohodlné místo na odpočinek, je tomu tak tomu i u zvířat. Psi, kočky a psí senioři spí až 16 hodin denně, je pro ně důležité poskytnout jim pohodlné pelíšky.

Je třeba myslet na to, že nejen lidé, ale i zvířata potřebují kvalitní místo na odpočinek. Mnoho majitelů však nedbá na kvalitu výplně pelíšku pro své mazlíčky, což může mít negativní vliv na jejich zdraví.

Součástí pelíšku je kostička jako dárek. 


Teplý, měkký a bezpečný pelíšek je klíčem k zajištění zdravého spánku pro Vaše mazlíčky.

Vlastnosti produktu

Materiál:Pletený samet
Výplň:Latex, pěna
Tkanina:Piano 17
Vlastnosti:Voděodolný
Ean: LEG-MZZ-08006010-H399 Značka: POLJANA Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek