POLJANA Polštář Hansel 60 x 40 x 14 cm

Produkt POLJANA Polštář Hansel 60 x 40 x 14 cm z kategorie polštář od výrobce POLJANA najdete na BeaKids.cz za 279 Kč. Celý popis 279 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Polštář Hansel je ideální pro spaní jak na zádech, tak na boku. Měkká a pružná výplň se přizpůsobí tvaru hlavy a krku. Vložka do polštáře je vyrobena z kousků pěny a elastického a jemného latexu, které se v závislosti na poloze spánku snadno přizpůsobí tvaru krční páteře a zajišťují její zdraví a správnou oporu. Po vyležení se polštář rychle vrátí do původního objemu. Díky použití sypké náplně se polštář vyznačuje vysokým stupněm proudění vzduchu, což znamená, že se nezahřívá a udržuje hygienické podmínky spánku.

Latex má antibakteriální a antialergické vlastnosti, a proto bude polštář bezpečným řešením pro lidi bojující s alergiemi.

Polštář se skvěle hodí i jako výplň do dekoračních povlaků na polštáře používaných v ložnici nebo v obývacím pokoji.

Povlak na polštář: prošívaný žerzejový materiál šetrný k pokožce. Prošívání zvyšuje měkkost a nadýchanost polštáře. Potah lze snadno sejmout a vyprat doma - při 30 stupních. Látka má certifikát OEKO-TEX Standard 100.

Vlastnosti produktu

Rozměry:60 x 40 x 14 cm
Výplň:Latex, Pěna
Značka: POLJANA Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek