POLJANA Polštář pro cestování Traveler 40 x 30 x 8 cm

Produkt POLJANA Polštář pro cestování Traveler 40 x 30 x 8 cm z kategorie přikrývky - polštáře od výrobce POLJANA najdete na BeaKids.cz za 890 Kč. Celý popis 890 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Polštář Traveler je naším návrhem pro cestovatelské nadšence, kteří si chtějí udržet vysoký komfort spánku i mimo domov.

Polštář je vyroben z jemné a vysoce elastické HR pěny. Tento materiál je šetrný k pokožce a jeho funkčnost je založena na vysoké bodové pružnosti. Díky tomu se polštář dokonale přizpůsobí tvaru hlavy a krku a rychle reaguje na změny polohy páteře při otáčení.

Speciální střihy v horní části polštáře navíc zvyšují jeho měkkost a míru přizpůsobení tvaru hlavy a krční páteře. Toto ošetření znamená, že bez ohledu na polohu, ve které spíte – vám polštář poskytne ergonomickou a zdravou oporu pro horní část páteře.

Řezy také zlepšují odvod vlhkosti z vnitřku polštáře, což znamená, že zůstane suchý po celou noc a nezahřeje vaše tělo. Polštář Travel si tedy můžete vzít s sebou i do míst, kde je velké horko.

Díky své malé velikosti se snadno vejde do zavazadla, auta nebo se jednoduše nosí v ruce.

Dodatečné informace:

Jednotlivé kostky mají rozměr 3 cm x 3 cm a jejich výška je cca 1 cm.

 Potah polštáře PuroActive

Potah Puroactive je vysoce kvalitní, na dotek hebká tkanina vytvořená s využitím technologie aktivních probiotik pro čisté a svěží prostředí pro spánek. Přítomnost probiotik v krycím nátěru snižuje množství roztočů z domácího prachu o 93,7 %.

Vybrané bakteriální kultury se aktivují třením mezi tělem a povrchem potahu, absorbují vlhkost a čistí povlak od alergenů. Účinnost ochranné bariéry byla potvrzena vědeckou studií a schválena alergiky. Nejnovější výsledky testů dokazují, že ingredience obsažené v potahu Purotex také snižují kočičí a psí alergeny.

Potah Puroactive lze snadno sejmout a vyprat i při 40 stupních. Látka má certifikát OEKO-TEX Standard 100.

 

Vlastnosti produktu

Celková šířka:40 cm
Celková hloubka:30 cm
Celková výška:8 cm
Potah polštáře:Na ZIP
Údržba potahu:Prát až na 40 stupňů
Značka: POLJANA Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek