POLJANA Polštář Smart Latex profilovaný 67 x 42 x 8/10 cm

Produkt POLJANA Polštář Smart Latex profilovaný 67 x 42 x 8/10 cm z kategorie přikrývky - polštáře od výrobce POLJANA najdete na BeaKids.cz za 1890 Kč. Celý popis 1890 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Profilovaný polštář Smart Latex je jemná, ale zároveň stabilní opora pro vaši hlavu, krk a ramena. Speciálně navržený tvar podporuje horní části páteře ve správné poloze, která eliminuje bolest v cervikálním úseku.

Polštář Smart Latex je měkký, ale zároveň stabilní. Umožňuje vám potopit se dovnitř a přitom si zachovat správnou podporu. Polštář doporučujeme především lidem, kteří spí na břiše. Jeho tvar a nízká konstrukce zaručují, že hlava a páteř jsou umístěny na stejné úrovni. Mohou jej používat i děti. Je příjemný na dotek, nedráždí pokožku a díky svému nepříliš vysokému profilu dokonale padne na hlavu a krk mladších uživatelů.

Inovativní design vložky umožňuje volné proudění vzduchu uvnitř polštáře a udržuje hygienické podmínky spánku. Smart Latex navíc neabsorbuje prach a účinně zabraňuje růstu škodlivých mikroorganismů, díky čemuž je ideální pro lidi náchylné k alergiím.

 

Potah polštáře PuroActive

Potah Puroactive je vysoce kvalitní, na dotek hebká tkanina vytvořená s využitím technologie aktivních probiotik pro čisté a svěží prostředí pro spánek. Přítomnost probiotik v krycím nátěru snižuje množství roztočů z domácího prachu o 93,7 %.

Vybrané bakteriální kultury se aktivují třením mezi tělem a povrchem potahu, absorbují vlhkost a čistí povlak od alergenů. Účinnost ochranné bariéry byla potvrzena vědeckou studií a schválena alergiky. Nejnovější výsledky testů dokazují, že ingredience obsažené v potahu Purotex také snižují kočičí a psí alergeny.

Potah Puroactive lze snadno sejmout a vyprat i při 40 stupních. Látka má certifikát OEKO-TEX Standard 100.

 

Vlastnosti produktu

Celková šířka:67 cm
Celková hloubka:42 cm
Celková výška:8 - 10 cm
Potah polštáře:Na ZIP
Údržba potahu:Prát až na 40 stupňů
Značka: POLJANA Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek