PSK Komoda BORA, Riviera/Marmur Bianco 97 cm

Produkt PSK Komoda BORA, Riviera/Marmur Bianco 97 cm z kategorie komody od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 4419 Kč. Celý popis 4419 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní komoda BORA. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením jedinečných přírodních a moderních prvků v kombinaci dekoru Riviera/Marmur Bianco s vysokými dřevěnými nohami, díky nimž se pod nábytek dostane i robotický vysavač.

Komoda je široká 97 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě dvou uzavřených polic za dvířky. Vrchní plocha poslouží jako skvělé odkládací místo pro dekorace nebo knihy, které nespadnou díky vyvýšeným hranám. 

Každý kus nábytku z kolekce BORA je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých dřevěných noháchKorpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Riviera/Marmur Bianco.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. 

ROZMĚRY KOMODY:

Komoda je součástí kolekce BORA, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá ze televizního stolku, tří komod ve dvou velikostech (144 a 97 cm) a nočního stolku.

BARVA DEKORU - Riviera/Marmur Bianco:

  
Dub Riviera 

Marmur Bianco

* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Šířka:97 cm
Výška:122 cm
Hloubka:38 cm
Materiál:MDF, ABS, dřevo
Děkor:Dub Riviera, Marmur Bianco
Nohy:Dřevo
Počet dvěří:2
Počet polic:2
Závěsná:NE
Počet kartónů:2
Montáž:Dodáváno v demontu
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek