PSK Komoda INKAN, Šedá/Jackson Hickory 100 cm

Produkt PSK Komoda INKAN, Šedá/Jackson Hickory 100 cm z kategorie sestava inkan od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 6751 Kč. Celý popis 6751 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní komoda INKAN. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením jedinečných přírodních a moderních prvků v kombinaci dekoru Šedá/Jackson Hickory vysokými dřevěnými nohami v černé barvě a vybaven systémem push to open pro snadné otevírání a zavírání dvířek.

Komoda je široká 100 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě tří zásuvek, jedné otevřené police a dvou uzavřených polic za dvířky.

Každý kus nábytku z kolekce INKAN je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých dřevěných nohou v černé barvě. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Šedá/Jackson Hickory.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí systému push to open.

ROZMĚRY KOMODY:

 

Komoda je součástí kolekce INKAN, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá ze dvou televizních stolků (150 a 175 cm), tří komod (100, 125 a 174 cm) a police.

BARVA DEKORU - Šedá/Jackson Hickory:

  Šedá
Jackson Hickory


* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Počet kartónů:2
Montáž:Dodáváno v demontu
Materiál:Lamino
Celková výška:121 cm
Celková šířka:100 cm
Celková hloubka:40 cm
Dekor:Šedá
Dekor:Jackson Hickory
Počet dveří:3
Počet zásuvek:3
Počet polic:3
Závěsná:NE
Nohy:Dřevo
Způsob otevírání a zavírání dvířek:Push to open
Ean: 1335 Značka: PSK Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek