PSK Komoda NEMO, Bílá 104 cm Dekor nohou: Zlaté

Produkt PSK Komoda NEMO, Bílá 104 cm Dekor nohou: Zlaté z kategorie sestava nábytku nemo od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 7139 Kč. Celý popis 7139 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní komoda NEMO. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením moderních prvků v dekoru Bílá s vysokými kovovými nohami v černé nebo zlaté barvě se zlatými úchytky.

Komoda je široká 104 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě čtyř uzavřených polic za dvířky.

Každý kus nábytku z kolekce NEMO je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých kovových nohou v černé nebo zlaté barvě. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Bílá.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí zlatých úchytků.

ROZMĚRY KOMODY:

Komoda je součástí kolekce NEMO, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá z televizního stolku, tří komod ve dvou velikostech (104 a 154 cm), konferenčního stolku, nočního a toaletního stolku.

Kolekce NEMO je dostupná také v dekoru:

Šedá

Černá

BARVA DEKORU - Bílá:


Bílá


* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Dekor nohou:Zlaté
Počet kartónů:3
Montáž:Dodáváno v demontu
Materiál:Lamino
Celková výška:125 cm
Celková šířka:104 cm
Celková hloubka:39 cm
Dekor:Bílá
Počet dveří:2
Počet polic:6
Závěsná:NE
Nohy:Kov
Způsob otevírání a zavírání dvířek:Úchytky
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek