PSK Konferenční stolek Desano - Dub Ribbeck

Produkt PSK Konferenční stolek Desano - Dub Ribbeck z kategorie konferenční stolky od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 3999 Kč. Celý popis 3999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Elegantní konferenční stolek Desano ze stejnojmenné kolekce nábytku v kombinaci dvou dekorů Dub Ribbeck/Černý kámen s koženými úchytky s mosazným kováním dodá interiéru atraktivní vzhled.

Konferenční stolek čtvercového tvaru je široký 104 cm, nabízí praktický úložný prostor v podobě jedné zásuvky a otevřené police.

Každý kus nábytku z kolekce Desano je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých kovových nohách v černé barvě. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v kombinaci dvou dekorů - Dub Ribbeck/Černý kámen

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí kožených úchytek s mosazným kováním. 

* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

 

Vlastnosti produktu

Celková hloubka:44 cm
Celková šířka:104 cm
Materiál:MDF, ABS
Tloušťka dřevotřískové desky:16 mm
Dekor:Dub Ribbeck, Černý kámen
Systém otevírání dvířek a zásuvek:Push to open
Celková výška:68 cm
Materiál nohou:Kov
Materiál úchytek:Kůže
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek