PSK Konferenční stolek NOMO, Bordo 154 cm

Produkt PSK Konferenční stolek NOMO, Bordo 154 cm z kategorie konferenční stolky od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 4419 Kč. Celý popis 4419 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní konferenční stolek NOMO. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením moderních prvků v dekoru Bordo s vysokými kovovými nohami v černé barvě a se zlatými úchytky ve tvaru knoflíků.

Konferenční stolek je široký 104 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě dvou zásuvek a jedné otevřené police.

Každý kus nábytku z kolekce NOMO je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých kovových nohou v černé barvě. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Bordo.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí zlatých úchytků ve tvaru knoflíků.

ROZMĚRY KONFERENČNÍHO STOLKU:

Konferenční stolek je součástí kolekce NOMO, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá z televizního stolku, čtyř komod ve dvou velikostech (104 a 154 cm), konferenčního stolku, nočního a toaletního stolku.

Kolekce NOMO je dostupná také v dekoru:

Béžová

Granat

BARVA DEKORU - Bordo:


Bordo


* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Šířka:104 cm
Výška:46 cm
Délka:68 cm
Materiál:lamino, MDF, ABS, kov
Dekor:Bordo
Nohy:Kov
Počet zásuvek:2
Závěsná:NE
Počet kartónů:2
Montáž:Dodáváno v demontu
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek