PSK Noční stolek NEMO, Šedá 54 cm Dekor nohou: Černé

Produkt PSK Noční stolek NEMO, Šedá 54 cm Dekor nohou: Černé z kategorie noční stolky od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 2519 Kč. Celý popis 2519 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vaší ložnice - moderní noční stolek NEMO. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením moderních prvků v dekoru Šedá s vysokými kovovými nohami v černé nebo zlaté barvě se zlatými úchytky.

Noční stolek je široký 54 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě jedné zásuvky a jedné otevření police.

Každý kus nábytku z kolekce NEMO je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých kovových nohou v černé nebo zlaté barvě. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Šedá.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí zlatých úchytků.

ROZMĚRY NOČNÍHO STOLKU:

Noční stolek je součástí kolekce NEMO, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá z televizního stolku, tří komod ve dvou velikostech (104 a 154 cm), konferenčního stolku, nočního a toaletního stolku.

Kolekce NEMO je dostupná také v dekoru:

Bílá

Černá

BARVA DEKORU - Šedá:


Šedá


* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Dekor nohou:Černé
Šířka:54 cm
Výška:56 cm
Délka:39 cm
Materiál:lamino, MDF, ABS, kov
Dekor:Šedá
Nohy:Kov
Dekor nohou:Zlatá, Černá
Počet polic:1
Počet zásuvek:1
Závěsná:NE
Počet kartónů:2
Montáž:Dodáváno v demontu
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek