PSK Předsíňová stěna GIN, Sonoma 90 cm

Produkt PSK Předsíňová stěna GIN, Sonoma 90 cm z kategorie předsíňové stěny od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 4309 Kč. Celý popis 4309 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vaší předsíně - moderní předsíňovou stěnu GIN. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením moderních prvků v dekoru Sonoma, vybavena systémem push to open pro snadné otevírání a zavírání dvířek.

Předsíňová stěna je široká 90 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě skříňky na boty, šatní skříně a závěsného věšáku (3x věšák, zrcadlo a horní police).

Každý kus nábytku z kolekce GIN je velice stabilní. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Sonoma.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí systému push to open.

ROZMĚRY PŘEDSÍŇOVÉ STĚNY:

Předsíňová stěna je součástí kolekce GIN, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 


Kolekce GIN
 je dostupná také v dekoru:

Dub Artisan
Bílá

BARVA DEKORU - Sonoma:

  
Sonoma

* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Šířka:90 cm
Výška:195 cm
Hloubka:34 cm
Součást balení:zrcadlo, věšák, skříňka na boty, šatní skříň, police
Materiál:lamino
Dekor:Sonoma
Počet kartónů:1
Montáž:Dodáváno v demontu
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek